Loading...
Parasolbar
Bar

Een prachtige ronde open bar met als bijzondere eigenschap een parasol, die met één druk op de knop open en dicht kan worden gedaan. Het personeel kan daarbij gewoon doorwerken en de bezoekers staan versteld!

Met het witte doek, de groene elementen en het lichte hout heeft de bar een natuurlijke uitstraling. Deze parasolbar bieden we basic aan zonder statafels en barkrukken, maar wel met displaykoelkasten.

Download hier:
PDF icon Technische rider (827.97 KB)
steekwoorden: parasol, bar, wit, display koelkast
Parasolbar op youtube
De Parasolbar is uniek. Op het youtube-filmpje ziet u hoe de bar zichzelf uitvouwt en inklapt.
KONVOOi
EXCEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt tenten, barren, bussen en podia met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Theaterfestival de Parade, Defqon, Q-Dance, Simmerdeis, Bevrijdingsfestival Groningen, Art Carnivale, Mysteryland, Noorderzon en vele anderen. Kijk voor ons volledige “Konvooi” van “Exceptionele” barren, bussen, tenten en podia op konvooi.com.

lees meer..
sluiten..

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als grote en kleine festivals, markten en bedrijfsfeesten. Een aantal evenementen werden jaarlijkse partners van Busbeats Verhuur.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Voor de uitbreiding van het verhuur assortiment wordt al sinds 2012 gewerkt aan het nieuwe concept de Mohawkstage. Daarnaast is in november 2015 een tweede Parasolbar gekocht. Beiden zijn vanaf heden te huur.

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan nieuwe concepten, volg de ontwikkelingen op deze website of op facebook.

Eli Padmos
Jeroen Padmos
Mark Antonides