Loading...
Ons Moeke
Tent

Een leuke tent met houten vloer en gezellige verlichting. Ons Moeke kan worden ingericht naar eigen wens, bijvoorbeeld als podium, bar, catering, dansvloer en meer.

Ons Moeke is 6 meter in diameter en 4,5 meter hoog. Met behulp van blauwe zeilen kan de tent halfdicht of helemaal dicht worden gemaakt.

Download hier:
PDF icon Technische rider (598.18 KB)
steekwoorden: Tent, blauw geel, podium, bar, catering, dansvloer
KONVOOi
EXCEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt tenten, barren, bussen en podia met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Theaterfestival de Parade, Defqon, Q-Dance, Simmerdeis, Bevrijdingsfestival Groningen, Art Carnivale, Mysteryland, Noorderzon en vele anderen. Kijk voor ons volledige “Konvooi” van “Exceptionele” barren, bussen, tenten en podia op konvooi.com.

lees meer..
sluiten..

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als grote en kleine festivals, markten en bedrijfsfeesten. Een aantal evenementen werden jaarlijkse partners van Busbeats Verhuur.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Voor de uitbreiding van het verhuur assortiment wordt al sinds 2012 gewerkt aan het nieuwe concept de Mohawkstage. Daarnaast is in november 2015 een tweede Parasolbar gekocht. Beiden zijn vanaf heden te huur.

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan nieuwe concepten, volg de ontwikkelingen op deze website of op facebook.

Eli Padmos
Jeroen Padmos
Mark Antonides